Tooth Fairy / Феята на зъбките (2010)


psydex » , , , , , , ,

Публикувано 
изображение





В ролите : Дуейн Джонсън - Скалата, Ашли Джъд, Джули Андрюс, Били Кристъл, Брандън Т. Джаксън, Алекс Ферис, Джош Емерсън и др.

IMDB : Линк към IMDB

Официален сайт : Линк към Официален сайт

Държава : САЩ

Година : 2010

Времетраене : 101 минути


Резюме : Дуейн “Скалата” Джонсън се превъплъщава в ролята на Дерек Tомпсън - нахъсан играч от второразряден отбор по хокей.

Той си има прякор - „Феята на зъбчетата”, който идва от навика му да изпотрошава зъбите на изпречващите срещу него хокеисти. Един ден Дерек разбива фантазиите на 6- годишната Тес, като й казва че „Феята на зъбчетата” не съществува.

Не след дълго той е заточен на едноседмична работа точно като истинска фея на зъбчетата с всичките й необходими атрибути: балетна пачка, крилца и разбира се вълшебна пръчица! Първоначално Дерек не може да "издържи на напрежението”, защото трябва да събира зъбчетата, които непознати деца са оставили под възглавниците си и на тяхно място да оставя монета.

Всичкото това бъхтане и препъване, докато се опитва да се вмъкне тихомълком в къщите на хората, някак си не са по вкуса му. Но, постепенно той се адаптира към новата си работа и започва да преоткрива своите позабравени мечти!





DOWNLOAD / ИЗТЕГЛИ 

(320x240 / MP4)
Source :  MMO